6 semne subtile prin care îți arată că te place

Dacă te place și nu ți-a spus nimic direct până acum, există unele modalități subtile prin care îți poate da de înțeles asta.

Felul în care un bărbat se comportă în prezența ta, felul în care vorbește sau interacționează cu ceilalți, toate acestea pot fi adevărate semne că te place, dacă știi să le citești. Descoperă 6 semne subtile prin care un bărbat îți arată că te place:

1. Contactul vizual

De fiecare dată când te vede, privirea i se luminează. E atras de tine dacă se uită la părul tău, la îmbrăcămintea ta și mai ales la ochii și buzele tale. Dacă te uiți direct la el, uneori se uită, imediat, în altă parte. Cu toate astea, îți caută privirea când nu te uiți la el.

2. Vocea îl dă de gol

Își coboară vocea de fiecare dată când vorbește cu tine și e vizibilă dorința sa de a se arăta în cea mai bună lumină. Dacă ești în preajmă, nu va ridica vocea nici la ceilalți și, uneori, nu ți se va adresa direct, pe nume, cu toate că ție îți vorbește.

3. E conștient de fiecare mișcare

Atunci când tu ești prin preajmă, pare foarte conștient de prezența ta. Se uită frecvent la tine, îți caută privirea, te ascultă mai mult decât pe ceilalți și face toate astea pentru a se asigura că ești impresionată de felul în care se comportă.

4. Pare agitat

Uneori pare timid, se întoarce cu spatele și își frământă mâinile sau de joacă nervos cu propriile degete. Dacă sunteți deja prieteni, pare temător să te invite în oraș. Dacă ieșiți ca doi prieteni la masă sau la cafenea, se poartă ca și cum ați fi la o întâlnire. Încearcă din răsputeri să te facă să te simți în largul tău.

5. Vrea să fie în preajma ta

Când nu te simți bine, e îngrijorat de starea ta și preocupat de ceea ce se întâmplă cu tine. Dacă știe că mergi într-un anumit loc, face tot ce poate ca să fie și el în același loc, doar pentru a te vedea. Încearcă să facă toate astea ca să se asigure că tu îi înțelegi intențiile și faptul că te place

6. Nu se poate abține: când te vede, zâmbește

I se luminează fața când te vede, mai ales dacă nu v-ați văzut de ceva timp și pare că nu se poate abține să nu se uite la tine. Îl surprinzi privindu-te și zâmbind, fără a avea un motiv special.

Ajută-ne cu un share:
Previous

9 sfaturi înțelepte de care orice femeie are nevoie

Dictionar de vise – litera T

Next

Lasă un comentariu