6 semne certe că te iubește

Ai impresia ca relația e pe cale să devină serioasă, dar nu ești complet sigură de asta? Descoperă șase semne certe că s-a îndrăgostit de tine. Ești îndeajuns de atentă la el ca să le citești?

1. Te ascultă

Ai spus vreodată despre un bărbat că nu te ascultă sau ai avut vreodată sentimentul că vorbești și că el nu e deloc acolo? Un bărbat care e pe cale să se îndrăgostească serios de tine nu va face asta ba, din contră, va asculta tot ce spui și se va uita în ochii tăi în timp ce vorbești.

Mai mult, o să îți dovedească faptul că te ascultă repetând lucruri pe care  le-ai spus și făcându-ți mici surprize, ca de exemplu descoperind o nouă melodie a unei formații pe care tu o iubeai în liceu și despre care i-ai povestit.

 semne certe că te iubește

2. Îți arată sentimentele sale

Acesta, spun experții, e un semn foarte pozitiv pe care îl poți primi de la un bărbat în legătură cu relația voastră. În vreme ce unii bărbați își arată sentimentele, iar acest lucru vine natural pentru ei, marea lor majoritate își ascund sentimentele și latura emotivă. Dacă începe să se deschidă și să îți arate parte din sentimentele și emoțiile sale, înseamnă că începe să aibă sentimente puternice față de tine și vrea ca tu să-i vezi latura sensibilă.

Un alt semn e reprezentat de faptul că va începe să vorbească despre lucruri extrem de personale. Poate despre trecut sau despre lucruri care îl deranjează. E cert că se simte foarte apropiat de tine dacă face asta.

3. Face lucruri „de fete” împreună cu tine

A început să se uite împreună cu tine la reluări ale serialelor Neveste Disperate sau Sex and the City? Dacă da, atunci ăsta e un alt semn al apropierii dintre voi doi. Dacă doar te întâlnești cu cineva, de fiecare dată când apar la televizor astfel de seriale, va merge să vorbească cu prietenii despre fotbal sau va părăsi camera. Dacă, însă, se așează să se uite împreună cu tine, e semnul unui interes real față de tot ceea ce îți place. Uită-te și la felul în care interacționează cu prietenii tăi. Face un efort să se facă plăcut? Un bărbat care se îndrăgostește de tine știe că prietenii tăi sunt importanți.

4. Te lasă să îi cunoști mama

Dacă te lasă să te întâlnești cu mama sa, e ca și cum ți-ar spune „Te iubesc”. În mod tipic, bărbații nu își prezintă iubitele mamelor decât în cazul unei relații serioase, iar asta pentru că mamele reprezintă, de obicei, un factor de presiune pentru ei, amintindu-le mereu că e timpul să se așeze la casa lor și să le facă bunici.

5. Începe să fie interesat de copii și animale

Dacă vă vedeți deja de câteva luni și nu a pomenit niciodată că ar fi un mare iubitor de animale și nici de copii, și deodată începe să se oprească în parc să admire căței sau bebeluși în cărucioare, acesta e, în mod cert, un semn. Ce încearcă el să facă –inconștient chiar- este să îți demonstreze că are toate atributele unei persoane pregătite să își întemeieze o familie.

6. O va spune

Într-o bună zi, poate când te aștepți mai puțin, îți va spune că te iubește. Cel mai important lucru este să încerci să fii pregătită pentru acel moment și să nu arăți ca și cum ai fi văzut o fantomă, pentru că partenerul tău va crede că a spus ceva nepotrivit.

Ajută-ne cu un share:
Previous

20 de lucruri pe care orice femeie trebuie să le facă înainte de căsătorie

6 moduri prin care să ai mai multă încredere în tine în dormitor

Next

Lasă un comentariu