6 semne că NU este atras de tine

Deși în majoritatea cazurilor femeile sunt mai interesate să afle dacă un bărbat le place, există situații când prinde bine să-ți dai seama și dacă NU este atras de tine. Iată 6 semne după care să te ghidezi:

1. Nu este în preajma ta

Atunci când este interesat de tine, un bărbat găsește motive să fie mai mereu în preajma ta. Fie că te tachinează sau fie că se preface că te ignoră, va găsi întotdeauna motive pentru a se apropia de tine. Dacă nu face asta, înseamnă că, cel mai probabil, nu ești pe placul său.

2. Nu este interesat să vorbească cu tine

Nu poate fi mai clar de atât: dacă nu este interesat de tine, nu este interesat să vorbească cu tine. Nu trebuie totuși să deduci că nu e interesat de tine dacă nu face el prima mișcare (ar putea fi pur și simplu rușinos) sau dacă își răspunde greu la SMS-uri (fiecare persoană a are propriile preferințe când vine vorba de trimis mesaje). Pe termen lung poți să-ți dai seama cel mai bine dacă este interesat de tine, văzând dacă profită sau nu de oportunitățile pe care la are la dispoziție.

Dacă el este cel care încearcă mereu să încheie discuțiile cu tine, atungi lucrurile sunt cât se poate de evidente.

3. Vorbește cu tine de parcă ai fi unul dintre prietenii săi

Dacă vorbește cu tine având un vocabular și o intonație extrem de relaxate și informale, ca atunci când vorbește cu prietenii săi, atunci cel mai probabil nu este interesat de tine. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să-i observi comportamentul când se află în preajma altor persoane și să-ți dai seama dacă se schimbă sau nu atunci când este cu tine.

4. Nu ezită să-ți vorbească despre femeile pe care le place

Dacă îți povestește despre femeile de care se simte atras sau de cele cu care ar vrea să ajungă la pat, atunci este clar că nu este interesat de tine. Dacă ar fi, nu ți-ar vorbi atât despre altele.

5. Limbajul corpului îl trădează

Dacă evită să te privească în ochi, se ferește să te atingă și pare că se simte stânjenit în situațiile în care ajunge foarte aproape de tine, poți presupune că nu este dornic să înceapă o relație cu tine.

6. Flirtează cu tine, dar și cu restul femeilor

Așa cum s-a spus la punctul 3, este bine să-i observi comportamentul în preajma altor persoane. Dacă ai impresia că flirtează cu tine, analizează-i comportamentul atunci când se află în compania unor alte femei. Ți se pare că flirtează și cu ele? Atunci înseamnă că este genul de bărbat care flirtează cu toată lumea, iar comportamentul pe care îl are față de tine nu înseamnă mare lucru.

Ajută-ne cu un share:
Previous

5 moduri prin care persoanele de peste 50 de ani își scurtează viața fără să știe

10 lecții despre dragoste pe care mamele trebuie să le dea fiicelor lor

Next

Lasă un comentariu