6 moduri prin care să ai mai multă încredere în tine în dormitor

Nu poți șterge celulita de pe corpul tău și nici nu poți să îți hipnotizezi partenerul pentru a-ți mărturisi cât de extraordinară te consideră în pat. Ce poți face este să îți crești încrederea în tine!

Te poți lăsa inspirată de sfaturile oferite de expertul în sexualitate Patti Britton, pentru a învăța să ai mai multă încredere în tine în dormitor:

încredere în tine în dormitor

1. Citește “Cincizeci de umbre ale lui Grey”

Lectura bestseller-ului Cincizeci de umbre ale lui Grey îți poate da idei, poți citi un articol despre sexualitate sau poți urmări un film erotic. Cum funcționează această abordare? Orice are legătură cu sexul și te face să te gândești mai mult la el, să citești mai mult sau, pur și simplu, să faci mai mult sex, cu atât te vei simți mai confortabil în propria-ți piele și în legătura cu latura ta sexuală.

2. Cunoaște-ți corpul mai bine

Să ai încredere în tine în dormitor nu se referă numai la a te simți extrem de în largul tău, ci și la a fi suficient de sigură pe tine pentru a cere ce îți dorești din punct de vedere sexual. Iar primul pas al acestei ecuații se referă la a-ți cunoaște propriul corp. Patti Britton susține că cel mai bun mod de a face asta este cu ajutorul masturbării.

3. Transformă-te

Înainte să te dezbraci, îmbracă o lenjerie intimă care te face să te simți foarte sexy. Sunt șanse mari ca partenerul tău să nu observe diferența dintre sutienele pe care le porți zilnic și cele speciale, pe care le porți atunci când vrei să te simți sexy, dar va avea un efect important asupra moralului tău.

4. Vorbește-ți și încurajează-te

Dacă ești genul de persoană care se preocupă de felul în care arată în timpul sexului, încurajează-te singură: mergi la baie și amintește-ți cât de sexy ești și că partenerul tău vrea să fie cu tine și este deja atras de tine, altfel nu ați face sex.

“Când faci asta, îți forma noi obiceiuri mentale și te poți învăța, singură, să îndepărtezi gândurile negative”, spune Britton.

5. Concentreză-te asupra plăcerii

Următoarea dată când, în mijlocul acțiunii, ești copleșită de îndoieli privitoare la corpul tău și la reacțiile tale în pat, respiră adânc de câteva ori, concentrându-te pe respirație. Asta te va ajuta să acorzi mai multă atenție corpului tău, astfel încât să începi să te gândești la atingerile partenerului și cum se simt pe pielea ta și nu asupra neîncrederii tale în propria forță de atracție.

6. Descoperă zeița din tine

Există ceva ce poți face în afara dormitorului pentru a putea căpăta încredere în tine. Gândește-te la un personaj dintr-un film sau carte care îți pare a întruchipa seducția și poți să îți închipui și să pretinzi, măcar câteva minute, că ești ea. Cu cât faci asta mai mult, cu atât mai mult te vei simți ca un sex simbol tu însăți, spune Britton.

Ajută-ne cu un share:
Previous

6 semne certe că te iubește

10 surprize erotice pe care i le poți face iubitului tău de Valentine’s Day

Next

Lasă un comentariu