6 feluri în care să faci Crăciunul iubitului tău special

În toată agitația și stresul pregătirii sărbătorilor de iarnă, e ușor de trecut cu vederea faptul că e un moment în care să arăți dragostea ta celor mai importante persoane din viața ta. Descoperă cum să faci ca iubitul tău să aibă un Crăciun special!

1. Oferă-i un dar făcut de tine

Te-ai gândit, te-ai răzgândit și ai căutat prin nenumărate magazine cel mai potrivit cadou de Crăciun pentru iubitul tău. Dacă vrei să îi oferi ceva deosebit, adaugă cadoului cumpărat unul extrem de special, făcut de tine. Nimic nu îi va face o surpriză mai mare decât un dar pe care îl vei realiza chiar tu. Poate fi vorba despre ceva simplu, ca de exemplu o felicitare specială, făcută de tine pentru el sau o cană pictată –poți cumpăra o cană simplă și un marker special pentru porțelanuri de la un magazin de artă și hobby.

2. Plănuiți să petreceți Crăciunul altfel!

Mergeți la o petrecere de fiecare Crăciun? Petreceți mereu sărbătorile alături de același grup de prieteni, undeva în afara orașului? Dacă da, s-ar putea spune că ați intrat deja într-o rutină. Și, cu toate că rutina nu e întotdeauna rea, ai putea plănui ceva special, rupând monotonia. Faceți ceva special și deosebit, eventual alegând împreună ceea ce doriți amândoi.

3. Petrece timp alături de familia lui

Fiecare dintre noi ne dorim să petrecem cât mai mult timp alături de familie de Crăciun. Dacă a petrecut, în ultimii ani, sărbătorile alături de tine și de familia ta, fă-i o surpriză și spune-i că ți-ar plăcea ca anul acesta să mergeți la părinții săi. Va aprecia faptul că faci un efort pentru a-i cunoaște familia mai bine și faptul că te preocupă relația lui cu familia sa.

4. Fă ceva ce și-a dorit mereu

Să oferi un dar de Crăciun nu înseamnă, întotdeauna, să mergi la un magazin și să cumperi un cadou. Ai putea să îi oferi un dar deosebit iubitului tău făcând împreună ceva ce și-a dorit mereu să facă, dar, din varii motive, nu ați ajuns să faceți până acum. Nu contează că e, poate, vorba de un gest mic, cum ar fi să îi faci o surpriză și să îți vopsești părul așa cum crede el că ți-ar sta bine, pentru că e suficient pentru a-i transforma sărbătoarea de Crăciun.

5. Scrie-i ceva

Să îi scrii câteva cuvinte din inimă poate fi cea mai bună cale prin care să te asiguri că darul tău de Crăciun devine, brusc, unul cu adevărat memorabil. Îi poți scrie o poezie, îi poți căuta unul dintre citatele tale preferate sau poți face o listă cu motivele pentru care îl iubești. Atât timp cât ceea ce îi scrii vine din inimă și reușește să fie, pe cât posibil, original, va reprezenta o surpriză frumoasă pentru iubitul tău.

6. Pregătește un desert special

Crăciunul e unul dintre cele mai potrivite momente ale anului pentru a ne răsfăța cu dulciuri. Ai putea să alegi să prepari, special pentru iubitul tău, una dintre prăjiturile sale favorite. Întreab-o pe mama lui ce iubea în copilărie sau, pur și simplu, lasă-te inspirată de propria carte de bucate sau de o rețetă descoperită pe internet și fă-i o surpriză. Alege rețeta și în funcție de îndemânarea ta în ale bucătăriei, pentru că e mai bine să faci ceva simplu și delicios, decât să riști să prepari ceva elaborat, cu rezultate dezastruoase.

Ajută-ne cu un share:
Previous

10 trucuri pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală

7 alimente care îți fură energia

Next

Lasă un comentariu