6 exerciții pe care le poți face acasă pentru un posterior perfect

Visezi la exercițiile simple, dar eficiente, care te ajută să arăți așa cum îți dorești? Descoperă cele mai bune exerciții pentru a-ți remodela forma posteriorului și coapsele!

Unul dintre exercițiile complexe, care îți antrenează mușchii coapselor, șoldurilor și posteriorului, dar pot acționa și asupra abdomenul inferior, îl reprezintă genuflexiunile. De asemenea, ele întăresc oasele, ligamentele și tendoanele din partea inferioară a corpului. Genuflexiunile reprezintă cel mai bun exercițiu pentru un posterior sexy, spun specialiștii.

posterior perfect

Cel mai bine e să începi cu exercițiul simplu, apoi cu variațiile sale, pentru efecte maxime. Planul ideal ar fi să faci câte trei seturi de repetări o dată la două zile. Iată cele mai eficiente variațiuni ale genuflexiunilor pentru un posterior bombat:

1. Pe vârfuri

Stai cu picioarele la o distanță mai mare decât lățimea umerilor, cu mâinile pe șolduri și cu vârfurile degetelor în afară. Coboară până ce coapsele devin paralele cu pământul, apoi ridică ambele călcâie în sus și în jos.

2. Posterior la înălțime

Pornește cu picioarele la lățimea umerilor, cu vârfurile picioarelor drepte și cu degetele mâinilor atingând podeaua. Păstrând degetele pe podea, ridică șoldurile și îndreptă-ți picioarele până ce genunchii ajung să fie doar ușor îndoiți. Repetă. Tipul acesta de genuflexiuni este foarte bun pentru creșterea flexibilității.

3. Pentru partea interioară a coapselor

Cu picioarele la lățimea umerilor și mâinile pe șolduri, fă o genuflexiune iar apoi, când ajungi din nou în poziția inițială, ridică piciorul în față ca și cum te-ai pregăti să lovești o minge de fotbal, în același timp aducând mâna opusă în față. Schimbă piciorul. Repetă.

4. Lucrează și abdomenul

Cu picioarele ușor depărtate și mâinile în spatele capului, fă o genuflexiune, apoi revino în poziția inițială și ridică genunchiul către cotul opus. Expiră în acest punct și încordează-ți mușchii abdominali.

5. Pentru zveltețe

Pornește din genuflexiune, ținând mâinile îndreptate la spate, iar atunci când te ridici încearcă să îți ridici un picior în spate și să ajungi cu el și cu pieptul paralele cu solul, îndinzându-ți și mâinile în față. Păstrează poziția câteva secunde, apoi revino la cea inițială și repetă mișcarea, schimbând piciorul.

6. Cu spatele la perete

Așează-te cu spatele lipit de perete, cu coapsele paralele cu solul, genunchii îndoiți la un unghi de 90 de grade sau un pic mai mare și mâinile pe șolduri. Păstrează contactul cu peretele în timp ce îți ridici câte un genunchi spre piept.

Ajută-ne cu un share:
Previous

7 motive pentru care ar trebui să bei cafea în fiecare zi

Ce spun visele despre starea ta de sănătate

Next

Lasă un comentariu