5 semne că urmează să se despartă de tine

Despărțirile nu sunt plăcute pentru nimeni, însă pot fi mai suportabile dacă ai unele indicii că ele urmează să se întâmple. Iată 5 semne că partenerul tău urmează să te părăsească:

1. Vorbiți tot mai puțin la telefon

La începutul relației, vorbeați mai mereu la telefon, însă acum nu se mai obosește să te sune nici măcar când întârzie la o întâlnire. Mai mult, când îți răspunde căsuța vocală când îl suni în timpul ieșirilor sale în oraș cu prietenii, este normal să te îngrijorezi. Aceste lucruri ar putea fi semne că urmează să se departă de tine. Dacă vrei să eviți asta, răspunde-i cu aceeași monedă și începe să ieși cu prietenele lăsându-ți telefonul acasă. Va învăța pe propria piele cât de frustrant este să nu poată lua legătura cu tine și va realiza cât de mult îi lipsești. Dacă nici măcar nu te sună, este momentul să pui tu capăt relației.

2. Viața voastră amoroasă dispare

Este normal ca scânteile din dormitor de la început să se mai domolească pe măsură ce timpul trece, până ce ajungeți la o rutină erotică plăcută. Dacă pauzele între partidele de amor ajung să dureze chiar și câteva săptămâni sau luni, este clar că aveți o problemă. Fie nu mai este interesat de sex, fie nu mai este interesat de sex cu tine. Nu te păcăli pe tine însăți. Dacă nu mai există atracție sexuală între voi, poate că este mai bine să vă despărțiți. Nu este posibil să aveți o relație de calitate fără o viață sexuală.

Pe de altă parte, dacă faceți tot mai puțină dragoste și tot mai mult sex, este posibil ca partenerul tău să te folosească doar pentru a-și satisface nevoile carnale, ba chiar să-și imagineze că ești altcineva în dormitor.

3. Începe să aibă dintr-o dată mare grijă de el

Dintr-o dată, iubitul tău se comportă de parcă s-ar fi înscris la o emisiune de transformări miraculoase. Intră la dietă, începe să meargă la sală, se aranjează în oglindă minute bune și renunță la hainele sale uzate preferate în favoarea unora elegante. O preocupare exagerată subită pentru modul în care arată poate indica faptul că încearcă să-și găsească o nouă iubită (sau, mai rău, că are deja pe altcineva).

4. Îți caută nod în papură

Dacă într-o vreme i se părea drăguț faptul că dulapul tău e mereu răvășit și că ai obiceiul să mănânci în pat în fața televizorului, acum te critică dintr-o dată chiar și pentru cele mai mărunte lucruri. Faptul că îți caută nod în papură poate să indice faptul că s-a săturat de tine și este pe punctul de a-ți da papucii. Ai două opțiuni: fie îl ignori, fie îi atragi atenția că se comportă într-un mod grosolan. Orice ai face, nu-ți schimba comportamentul. Dacă i se pare atât de greu să conviețuiască cu tine înseamnă că nu te merită.

5. Asta îți spune intuiția

Fie că vrei s-o numești intuiție, fie că nu, adevărul este că femeile simt când lucrurile nu mai merg între ele și partenerii lor, chiar dacă semnele descrise mai sus lipsesc. Dacă simți că ești pe cale să fii părăsită, încearcă să vorbești cu iubitul tău despre asta. Roagă-l să dea cărțile pe față pentru a vedea exact care este situația. Meriți să știi care sunt sentimentele lui reale, chiar dacă adevărul poate fi dureros.

Ajută-ne cu un share:
Previous

6 mituri despre slăbit și creșterea în greutate, demascate

5 remedii naturale pentru unghiile galbene

Next

Lasă un comentariu