5 remedii naturale pentru unghiile galbene

Ni se întâmplă tuturor ca după ce am folosit mult timp ojă, să ni se pară înfiorător aspectul pe care îl capătă unghiile. Unghiile galbene sunt întâlnite destul de des și, în mod normal, nu reprezintă un lucru grav. În plus, este vorba de o problemă destul de ușor de rezolvat. Totuși, în loc să recurgi la remedii chimice, încearcă-le mai bine pe acestea:

1. Bicarbonatul de sodiu

Se recomand─â s─â amestec─âm pu╚Ťin bicarbonat cu pu╚Ťin─â ap─â pentru a ob╚Ťine o substan╚Ť─â tip past─â. ╚Üine-╚Ťi unghiile ├«n aceasta timp de c├óteva minute. Exact ca atunci c├ónd folosim bicarbonatul pentru a scoate anumite pete din piele, aceast─â metod─â te poate sc─âpa de unghiile galbene.

2. Peroxidul de hidrogen

Nu ai bicarbonat ├«n cas─â? ├Äncearc─â s─â ├«╚Ťi ├«nmoi unghiile ├«n acest remediu dar trebuie s─â ╚Ötii c─â va dura mai mult. Va trebui s─â faci asta timp de cinci minute pe zi, mai multe zile la r├ónd pentru a vedea rezultate.

3. Sucul de lămâie

Pentru un remediu ├«n totalitate natural, taie o l─âm├óie ├«n dou─â ╚Öi bag─â-╚Ťi unghiile ├«n─âuntru. Acidul din fruct poate s─â ├«╚Ťi albeasc─â unghiile ├«n mod natural.

4. Uleiul din arbore de ceai

dyfashion.ro

Pentru a p─âstra pe termen lung aspectul s─ân─âtos ╚Öi curat al unghiilor, folose╚Öte acest antiseptic natural pe unghii ╚Öi cuticule. El poate elimina aspectul de unghii galbene (╚Öi chiar infec╚Ťiile) dac─â ├«l folose╚Öti constant timp de dou─â-trei luni. Acest ulei poate ├«mpiedica ├«ng─âlbenirea dac─â este folosit constant.

5. Baz─â natural─â pentru unghii

Ține minte să aplici un strat protector înainte de a te da cu ojă, în special când folosești culori închise. Pentru a evita ca unghiile tale să se decoloreze, încearcă o marcă de lacuri fără chimicale.

Ajut─â-ne cu un share:

7 b─âuturi de care nu trebuie s─â te mai atingi niciodat─â

Next

Las─â un comentariu