5 moduri în care iaurtul este bun pentru fața ta

,

Iaurtul este nu doar un aliment hrănitor, ci și un produs foarte bun pentru întreținerea pielii, fie că ai un ten gras sau, din contră, unul foarte uscat. Iată 5 tratamente cu iaurt pentru față:

1. Împiedică apariția coșurilor

Dacă observi că urmează să-ți iasă un coș despre care știi sigur că urmează să aibă proporții considerabile, nu aștepta ca dezastrul să se producă. Amestecă iaurt cu o bucată de drojdie de bere și unge-te pe zona problematică. Vei reuși să formezi astfel formarea coșului.

2. Demachiant natural

Dacă ai rămas fără demachiant, poți să-ți prepari unul natural punând două picături de ulei de migdale dulci într-o cantitate mică de iaurt. Demachiantul acesta natural este ideal pentru persoanele care au pielea uscată.

3. Hidratare

Dacă frigul și-a lăsat amprenta asupra tenului tău, încearcă să-ți hidratezi pielea cu o mască din praf de linte și iaurt. Las-o să se usuce și apoi curăț-o de pe față, clătind bine cu apă.

4. Cremă de noapte

Deși nu este o soluție foarte practică, pentru că există riscul să murdărești așternuturile, iaurtul poate fi folosit pe post de cremă de noapte. Aplică-ți pe față un strat fin de iaurt și lasă-l să se usuce înainte de a te culca.

5. Exfoliere

Amestecă iaurt cu coajă de portocală uscată, pisată. Lasă pasta să acționeze aproximativ 15 minute și apoi spală-te pe față. Nu apela la acest tratament mai des de o dată pe săptămână.

Ajută-ne cu un share:
Previous

5 remedii naturale pentru unghiile galbene

7 alimente care-ți pun oboseala pe chip

Next

Lasă un comentariu