5 indicii că e bun la pat

Sexul de calitate înseamnă mult mai mult decât performanțe amoroase. Partenerii cu adevărat memorabili sunt atenți la nevoile tale și știu să te facă să te simți specială. Iată cinci indicii care îți arată că bărbatul de care ești interesată este bun la pat:

1. E un gentleman

Pe plan amoros și sexual, detaliile sunt cele care contează. Îți deschide ușile, te sună ca să vadă ce faci, își amintește să te întrebe de lucrurile care te preocupă? Toate acestea sunt indicii că se gândește la tine. Dacă e un gentleman în afara dormitorului, poți fi sigură că va rămâne așa și după ce luminile se sting.

2. Știe cum să te atingă

Un bărbat bun la pat știe să prețuiască senzualitatea atât în dormitor, cât și în afara lui. Dacă te întâlnești cu un bărbat care îți atinge mâna peste masă când luați cina, îți pune mâna pe spate atunci când când străbateți un coridor sau te ia de mână când vă plimbați prin parc, poți fi sigură că te va atinge cum trebuie și în dormitor.

3. Nu este egoist

Pentru unii bărbați, tot universul se reduce doar la persoana lor. Ce li s-a întâmplat lor, unde vor ei să mănânce și ce film vor ei să vadă. Probabil că îți dai seama la ce o să conducă asta. Însă există și bărbați care mai întâi te întrebă cum ți-a mers ție ziua, aleg să meargă la restaurantul tău preferat chiar dacă lor nu prea le este pe plac și se uită cu tine la comedii romantice. Cu siguranță că cei din urmă vor avea fericirea ta ca prioritate și în plan sexual.

4. Nu se grăbește

Bărbații care sunt mai interesați de trupul tău decât de persoana ta se vor grăbi să de ducă la pat. În schimb, un bărbat care e cu adevărat interesat să fie iubitul tău știe că meriți așteptarea. Nu se grăbește nicăieri pentru că plănuiește să petreacă mult timp cu tine în viața lui. Așa că dacă îți spune “să așteptăm” sau “nu e nicio grabă”, poți fi sigură că este dornic să se implice într-o relație serioasă alături de tine.

5. Te face să te simți frumoasă

Sexul de calitate presupune o stare de spirit în care scapi total de inhibiții, generată de faptul că știi că partenerul tău de iubește. Genul de bărbat care te face să te simți altfel știe să fie generos cu complimentele. Chiar și felul în care se uită la tine te face să te simți inteligentă, sexy și atractivă. Cu o astfel de încredere de sine, fii sigură că o să iasă scântei în dormitor.

Ajută-ne cu un share:
Previous

5 metode ca să devii mai mulțumită de actualul loc de muncă

Care este adevărata diferență între ouăle albe și cele maro

Next

Lasă un comentariu