5 cărți cu și despre femei

In articolul de astazi ti-am pregatit o lista cu cinci carti cu si despre femei care sper sa-ti deschida apetitul literar si sa intre cat de curand pe lista ta de lectura.

Memoriile unei gheise

Memoriile unei gheise de Arthur Golden este un roman istoric care povesteste viata gheisei Sayuri inainte si dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Memoriile unei gheise a fost foarte bine primita de public, intrand in topul USA Today al celor mai bine vandute 150 de carti pe saptamana in doar o luna.

Vezi preț și detalii

Lolita (1955) de Vladimir Nabokov

Romanul a fost scris in engleza si publicat in 1955 la Paris, iar ulterior a fost tradus de autor in rusa si publicat in 1967 la New York. Romanul este renumit atat pentru stilul inovator, cat si pentru subiectul controversat.

Vezi preț și detalii

Fata cu cercel de perla

Este o poveste a complicitatii care se naste intre pictor si muza sa, in ciuda tuturor geloziilor pe care aceasta acceptare tacita a admiratiei o va declansa.

Tanara Griet, din cauza problemelor financiare pe care le are familia ei, este nevoita sa fie slujnica in casa familiei renumitului portretist Vermeer.

Vezi preț și detalii

Mostenire de Lan Samantha Chang

Romanul spune povestea unui triunghi amoros creat intr-o familie de aristocrati din Orient. In 1931, abandonate dupa sinuciderea mamei lor.

Junan si sora ei Yinan fac un pact de a nu se abandona niciodata.

Cele doua fete sunt inseparabile pana cand lui Junan i se impune sa se casatoreasca si face greseala de a se indragosti de sotul ei, un soldat.

Poarta-te ca o lady, gandeste ca un barbat

Cartea scrisa de Steve Harvey se adreseaza tuturor femeilor. Acesta vorbeste despre relatii si despre ce e in capul unui barbat.

Vezi preț și detalii

P.S. sper ca lista de 5 carti cu si despre femei sa-ti fi placut si sa citesti cateva dintre ele 😀

sursa: wikipedia

Ajută-ne cu un share:
Previous

Modalități de îmbunătățire a comunicării la locul de muncă

Sfaturi despre ingrijirea corecta a parului

Next

Lasă un comentariu