4 trucuri simple pentru a păstra pasiunea în dormitor

E simplu să te bucuri de pasiunea începutului de relație, dar e cu atât mai frumos să te poți bucura de pasiune în dormitor mult după începutul relației. Care sunt felurile în care putem păstra pasiunea din dormitor la cote înalte, după ani buni de conviețuire și după și intrarea într-o oarecare rutină? Descoperă 4 modalități simple de păstrare a pasiunii în dormitor:

pasiunea în dormitor

1. Folosește-ți simțul mirosului!

Toate textele vechi care vorbesc despre seducție pun accent pe importanța pe care simțul mirosului o are asupra trezirii dorințelor. Mirosul e înregistrat în partea din creier în care memoria, sentimentele și sexualitatea se află, așa că folosește-l în favoarea ta. Apropie-te pentru a-ți săruta partenerul atentă la felul în care miroase și nu te sfii să folosești –sau să îi ceri să folosească- parfumurile sau mirosurile care te excită.

2. Fanteziile sunt aliatele voastre

Indiferent dacă ai fantezii de una singură, dacă citiți literatură erotică sau vă uitați la filme, această zonă este extrem de importantă pentru păstrarea pasiunii în cuplu. Cuprinde, evident, o doză de risc pentru relație, dar nu se pot ivi scântei fără puțin risc, pentru că pasiunea în dormitor nu poate fi separată de puțin mister și de risc. Exact ingredientele infidelității, așa că poți învăța să le folosești pentru relația ta de cuplu.

3. Fă dragoste cu ochii deschiși

Uită-te în ochii partenerului tău, de-a lungul zilei, încercând să va păstrați privirea unul în a celuilalt câteva zeci de secunde. Acesta e exercițiul perfect care îți va permite ca mai apoi să îți deschizi ochii în timp ce faceți dragoste, un lucru considerat de specialiștii în terapia de cuplu atât curajos, cât și foarte benefic pentru pasiune în relație.

4. Respirați la unison

Folosește aceeași strategie: încercați să respirați la unison în alte momente ale zilei, inițial, pentru ca mai apoi să duceți experimentul în dormitor. Vă va permite să fiți perfect conectați la emoțiile celuilalt și va duce pasiunea la un cu totul alt nivel.

Ajută-ne cu un share:
Previous

8 alimente care te ajută să te trezești dimineața

17 semne că ai de-a face cu un narcisist

Next

Lasă un comentariu