4 sfaturi pentru o relație reușită la distanță

S-a spus dintotdeauna despre relațiile la distanță că nu funcționează. Unii experți în relații nu sunt de acord. Este, într-adevăr, posibil să ai o relație de lungă durată care să aibă succes. Este importat ca atât tu cât și iubitul tău să înțelegeți ce implică acest lucru și să comunicați cât mai eficient.

Dacă te implici într-o relație la depărtare sau te trezești într-una, nu îți fă griji – există întotdeauna o soluție. Iată ce sfaturi dau experții cu privire la relațiile la distanță:

1. Folosește și alte metode de comunicare

Dacă nu reușiți să dați unul de celălalt la telefon,  atunci încercați să comunicați prin e-mail, messenger sau prin mesaje. Atunci când ești prins într-o ședință la celălalt capăt al globului, este întotdeauna plăcut să primești un mesaj drăgăstos de la persoana iubită. Stabiliți-vă un moment al zilei, în fiecare zi, în care să vorbiți unul cu celălalt.

Cu vieți atât de încărcate și cu atât de multe obligații ce ne trag în toate părțile, este ușor să neglijăm comunicarea într-o relație la depărtare. Folosirea altor mijloace de comunicare vă va ține aproape chiar dacă, din punct de vedere fizic, sunteți departe unul de celălalt.

2. Nu lăsa romantismul să moară

S-a putea să nu reușiți să vă vedeți în fiecare zi dar este important ca iubirea dintre voi să reziste. Trimite-i iubitului tău o felicitare electronică sau scrie-i un cântec, numai fă ceva!

Nu sunteți aproape din punct de vedere fizic ca să poți să te bucuri de micile gesturi pe care le face (cum ar fi să îți aducă un latte așa cum îți place ție) așa că fă-i o surpriză și arată-i că te gândești la el. Și mai este foarte probabil că te va răsplăti făcându-te să te simți super-specială.

3. Faceți în așa fel încât să călătoriți în mod egal

Sunt mari șanse ca tu și iubitul tău să vă vizitați. Este important ca să călătoriți în mod legal nu cumva unul dintre voi doi să se simtă nemulțumit. Experții în relații precizează că aceste călătorii trebuie făcute cu schimbul. Așa, niciunul nu se va simți ca și cum el se implică cel mai mult.

4. Nu o lua prea personal

Vor interveni diverse lucruri așa că fi pregătită. De vreme ce tu și iubitul tău trăiți separat, sunt mari șanse că vă veți păstra și viețile separate (cum ar trebui să se întâmple). Îți va ajuta relația dacă vei rămâne înțelegătoare și flexibilă.

Intervin schimbări în planurile pe care vi le-ați făcut, intervine slujba sau urgențe de familie, care sunt o parte normală a vieții. Dacă iubitul tău anulează o călătorie, nu o lua prea personal și exagera semnificația acestei schimbări (decât dacă devine o trăsătură deasă a comportamentului său). Ține minte că ai acceptat această relație așa cum este ea și că trebuie să accepți schimbările de ultim moment ca pe o parte integrantă a acesteia.

Ajută-ne cu un share:
Previous

3 obiceiuri de dimineață care-ți strică întreaga zi, fără să-ți dai seama

Dacă te porți urât cu soacra, divorț! Cele mai bizare legi privind căsnicia

Next

Lasă un comentariu