4 locuri ideale, în afară de dormitor, în care să faci sex acasă

Slujbele obositoarele ╚Öi provoc─ârile legate de cre╚Öterea copiilor fac ca ├«n multe cupluri c─âs─âtorite frecven╚Ťa rela╚Ťiilor amoroase s─â fie foarte redus─â. Cu siguran╚Ť─â, dac─â partenerii ar avea mai mult timp pentru ei, sc├ónteia s-ar reaprinde de la sine, ├«ns─â vestea bun─â este c─â nu trebuie s─â pleci neap─ârat ├«ntr-un concediu pentru a-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi via╚Ťa sexual─â. Iat─â patru locuri ideale, ├«n afar─â de dormitor, ├«n care s─â faci sex acas─â pentru a-╚Ťi re├«mprosp─âta c─âsnicia:

1. Baia

Baia sau sp─âl─âtoria din cas─â sunt cele mai plictisitoare camere, ├«n care probabil nu-╚Ťi face pl─âcere s─â-╚Ťi petreci foarte mult timp. Partea bun─â este c─â po╚Ťi schimba asta ├«mpreun─â cu partenerul t─âu. O idee este s─â profi╚Ťi de vibra╚Ťiile ma╚Öinii de sp─âlat pentru a experimenta senza╚Ťii noi.

2. Gr─âdina casei

Exist─â nenum─ârate oportunit─â╚Ťi de a-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi via╚Ťa sexual─â dac─â e╚Öti dispus─â s─â ├«╚Ťi faci de cap ├«n aer liber. Pute╚Ťi folosi scaunele sau masa din curte sau v─â pute╚Ťi a╚Öeza pur ╚Öi simplu pe o p─âtur─â sub stele, vis├ónd la un loc exotic. Faptul c─â sunte╚Ťi ├«n aer liber ╚Öi exist─â un anumit risc de a fi v─âzu╚Ťi va amplifica intensitatea partidelor de amor ╚Öi va genera un surplus de adrenalin─â.

3. Sc─ârile

Nu pare cel comod loc ├«n care s─â faci sex, ├«ns─â sc─ârile ofer─â multe unghiuri utile pentru partidele de amor. Sta╚Ťi ├«ntin╚Öi pe sc─âri cu r├óndul ╚Öi ├«ncerca╚Ťi pozi╚Ťii ├«n care profita╚Ťi de sprijinul oferit de balustrad─â. Va fi o experien╚Ť─â inedit─â, care va func╚Ťiona ulterior ca un stimulent erotic, de fiecare dac─â c├ónd v─â ve╚Ťi aminti de ea.

4. Pe birou

Dac─â te numeri printre persoanele pentru care drumul de acas─â la munc─â reprezint─â distan╚Ťa dintre pat ╚Öi calculator, exist─â riscul ca grani╚Ťa dintre via╚Ťa ta personal─â ╚Öi cea profesional─â s─â dispar─â complet. Persoanele care lucreaz─â de acas─â pot ├«ns─â reaprinde sc├ónteia ├«n mariajul lor prin partidele de amor desf─â╚Öurate chiar pe birou sau pe scaunul din fa╚Ťa lui. S-o recunoa╚Ötem, e cea mai sigur─â cale prin care ├«╚Ťi po╚Ťi satisface fantezia de a face sex la locul de munc─â.

Ajut─â-ne cu un share:
Previous

7 indicii care ├«╚Ťi arat─â dac─â e momentul s─â divor╚Ťezi

Idei de cadouri perfecte de Cr─âciun

Next

Las─â un comentariu