4 întrebări pe care orice amantă ar trebui să și le pună

În triunghiurile amoroase, amantele sunt privite fie ca niște prădătoare fără sentimente, fie ca niște tentații irezistibile. În realitate, pentru multe femei, statutul de amantă este unul complex și foarte dificil. Dacă te afli în poziția de “cealaltă femeie”, iată patru întrebări la care ar trebui să răspunzi:

1. Ce îți dorești de la relație?

Iubirea este un lucru care poate exista în afara realităților externe. În poveștile amoroase, nu prea ni se spune că aceste realități exterioare sunt foarte importante pentru o viața fericită și împlinită. Iubirea care implică renunțarea la o mulțime de lucruri care sunt importante pentru tine s-ar putea să nu merite prețul plătit.

Așa că întreabă-te ce îți dorești de la o relație: Vrei un partener de viață? Vrei pe cineva cu care să-ți petreci concediile și alături de care să sărbătorești reușitele de la muncă? Vrei pe cineva cu care să mergi la spital dacă părinții tăi se îmbolnăvesc? Dacă acestea sunt lucrurile pe care le vrei, partenerul pe care îl ai nu ți le va putea oferi. Este tentant și comod să visezi că își va părăsi nevasta pentru a-și construi o viață alături de tine, însă ține cont că așa ceva se întâmplă foarte rar.

amantă

2. Ce îți aduce relația?

Există o mulțime de lucruri palpitante la o aventură. Dragostea și pasiunea pot înflori în situații dramatice și riscante. Poate te simți specială pentru că și-a încălcat jurămintele, poate te simți chiar puternică sau poate relația e metoda prin care poți păstra lucrurile simple în viața ta. Într-adevăr, pot exista unele avantaje în a nu a avea o familie sau a nu trebui să petreceți fiecare weekend împreună. Stabilește ce te atrage la aventura pe care o ai și încearcă să identifici căile prin care ai putea obține același lucru într-o relație corectă din punct de vedere moral.

3. Ești pregătită să fii privită drept persoana rea?

Fiecare relație are mecanisme complexe, care nu pot fi înțelese din exterior. Cu toate astea, ca amantă, pregătește-te să fii condamnată și bârfită în cazul în care relația iese la iveală. Întreabă-te dacă ești cu adevărat pregătită pentru alegerea asta și pentru consecințele pe care ai putea să le înfrunți. Imaginează-ți ce ar spune persoanele importante din viața ta dacă ar afla de aventura pe care o ai cu un bărbat însurat.

Fie că relația va deveni publică, fie că amantul va decide să-i pună capăt, încheierea va fi una bruscă. Meriți să fii tratată cu respect, însă vei avea puține de spus în cazul în care partenerul decide să încerce să-și repare căsnicia.

4. Îți oferă cineva sprijin?

Ai nevoie de o persoană căreia să i te confesezi pentru a-ți înțelege mai bine propriile sentimente. Ar fi de ajutor o persoană obiectivă, care să te ajute să vezi imaginea de ansamblu, chiar dacă acest lucru s-ar putea dovedi dureros. Amintește-ți în permanență că sunt cel puțin trei persoane implicate (mai multe dacă există și copii).

Dacă decizi să întrerupi relația sau ești părăsită, vei avea nevoie să plângi pe umărul cuiva care înțelege că orice despărțire este dificilă, indiferent de cum a arătat relația din exterior și de cum s-a desfășurat.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Trucurile de machiaj ale experților, direct de pe podiumul Săptămânii Modei

Cum să îți speli părul corect

Next

Lasă un comentariu