20 de lucruri pe care orice femeie trebuie să le facă înainte de căsătorie

Preocupate prea mult să găsim persoana potrivită și să ajungem să facem pasul cel mare împreună -căsătoria – uităm uneori faptul că există o mulțime de lucruri extraordinare pe care ar trebui să le facem pentru noi:

facă înainte de căsătorie

Descoperă 20 de lucruri pe care orice femeie ar trebui să le facă înainte de căsătorie:

1. Să călătorești cu sora sau surorile tale sau/și cu cele mai apropiate prietene. Nu spune nimeni că nu o să poți face asta și după căsătorie, ci doar că este un lucru care te va face să te simți liberă, îți va deschide ochii asupra lumii din jur și te va apropia de persoanele dragi alături de care călătorești.

2. Călătorește cu viitorul tău soț. Oricine se poate înțelege un weekend, dar nimic nu se compară cu a petrece o săptămână împreună, zi de zi și cu a înfrunta împreună peripețiile unei călătorii.

3. Suferă din dragoste. Așa cum spune o femeie „nu doar că m-a făcut mai puternică, dar mi-a arătat și să nu iau de bună dragostea niciunei persoane”.

4. Părăsește. Experiență neplăcută sau nu, e important să fii cea care pune piciorul în prag atunci când o relație nu e bună.

5. Rezolvă-ți problemele financiare. O prietenă a decis să își rezolve datoriile și să facă sacrificii astfel încât viitorul său soț să nu fie nevoit să împartă povara datoriilor sale de când era singură. Nu e deloc o idee proastă.

6. Vorbește despre bani cu viitorul soț. Descoperă cum stați pe termen lung și scurt, pe ce sunteți fiecare dispuși să cheltuiți și pe ce nu.

7. Locuiește singură o vreme sau cu colegi de apartament. Dar nu cu părinții. E minunat să te bucuri de independență!

8. Locuiește cu iubitul tău. Nimic nu vă va pregăti mai bine pentru viața împreună!

9. Trăiește o poveste de-o vară. Chiar dacă are loc în vacanța dintre doi ani de facultate, e una dintre cele mai plăcute experiențe.

10. Învață să gătești. Nu pentru că vrei să faci asta tot timpul, dar pentru că e bine să te poți descurca.

11. Răsfață-te cheltuind bani pentru tine. Pentru că poți și ar trebui să faci asta!

12. Ceartă-te măcar o dată, zdravăn, cu viitorul soț. Apoi împacă-te. E important să știi că puteți trece peste orice.

13. Întâlnește mai mulți bărbați. Poate că cei mai mulți dintre cei cu care ai ieșit în oraș nu vor reprezenta nimic mai mult decât o poveste bună de spus prietenelor, dar e o experiență pe care merită să o bifezi, ca să nu ai impresia că ai pierdut ceva.

14. Înfruntă-ți una dintre temerile tale cele mai mari. Poate că e vorba de skydiving, de vorbitul în public sau de mersul singură la un restaurant… totul e să accepți provocarea!

15. Implică-te într-o relație fără obligații. Doar ca să descoperi că asta nu e de tine!

16. Axează-te pe educație! Nu înseamnă că nu poți face asta și când te căsătorești, dar ar fi bine să obții, înainte de căsătorie, una sau mai multe diplome care să îți folosească mai apoi.

17. Pregătește-ți cariera. Încearcă să îți descoperi atu-urile și să câștigi bani făcând ce-ți place!

18. Vorbește cu viitorul tău soț despre copii. La fel ca și discuția despre bani, aceasta este foarte importantă.

19. Scapă de lucrurile negative din viața ta. Bea mai puțin alcool, renunță la fumat, mănâncă sănătos și fă mai mult sport!

20. Cunoaște-te pe tine însăți!

Ajută-ne cu un share:
Previous

10 secrete pentru un păr strălucitor

Cum să alegi o ținută de petrecere pe timp de iarnă

Next

Lasă un comentariu