12 lucruri bizare despre sex pe care probabil nu le știi

Sexul este unul dintre cele mai r─âsp├óndite subiecte de pe internet, ├«ns─â cu toate astea exist─â lucruri mai pu╚Ťin ╚Ötiute pe aceast─â tem─â.

lucruri bizare despre sex

1. Unul din zece copii europeni este conceput într-un pat IKEA.

2. Spionii britanici au încetat să-și folosească lichidul seminal pe post de cerneală invizibilă pentru că scrisorile secrete începeau să miroasă după câteva zile.

3. Un singur spermatozoid con╚Ťine echivalentul a 37,5 MB de informa╚Ťie genetic─â. O ejaculare reprezint─â astfel un transfer de date de 15.875 GB.

4. Musculi╚Ťele de o╚Ťet care au fost respinse de partenere consum─â mai mult alcool dec├ót cele care au avut contact sexual.

5. Femelele dihor mor dac─â nu fac sex timp de un an.

6. ╚śapte pastile de Viagra sunt v├óndute ├«n fiecare secund─â la nivel mondial.

7. Un singur bărbat produce în două săptămâni suficient lichid seminal pentru a le lăsa însărcinate pe toate femeile din lume.

8. Fondatorul site-ului de dating pentru adul╚Ťi match.com, Gary Kremen, a fost p─âr─âsit de prietena sa pentru un b─ârbat pe care l-a cunoscut chiar pe site-ul ├«n cauz─â.

9. O femelă cimpanzeu înfierbântată din punct de vedere sexual are puterea a șase masculi.

10. La Olimpiada din Londra, care s-a ├«ntins pe parcursul a 17 zile, atle╚Ťii au primit ├«n total de la organizatori 150.000 de prezervative gratuite, aproximativ 15 pentru fiecare sportiv ├«n parte.

11. Termenul pentru anticoncep╚Ťional ├«n limba german─â este ÔÇťSchwangerschaftsverh├╝tungsmittelÔÇŁ.

12. Cea mai bine v├óndut─â oper─â de fic╚Ťiune din secolul 15 a fost un roman erotic scris de b─ârbatul care avea s─â devin─â ulterior Papa Pius al II-lea.

Ajut─â-ne cu un share:
Previous

Cum dormeau oamenii cu mii de ani în urmă. Astăzi nimeni n-ar mai putea

Dictionar de vise ÔÇô litera F

Next

Las─â un comentariu