12 lucruri bizare despre sex pe care probabil nu le știi

Sexul este unul dintre cele mai răspândite subiecte de pe internet, însă cu toate astea există lucruri mai puțin știute pe această temă.

lucruri bizare despre sex

1. Unul din zece copii europeni este conceput într-un pat IKEA.

2. Spionii britanici au încetat să-și folosească lichidul seminal pe post de cerneală invizibilă pentru că scrisorile secrete începeau să miroasă după câteva zile.

3. Un singur spermatozoid conține echivalentul a 37,5 MB de informație genetică. O ejaculare reprezintă astfel un transfer de date de 15.875 GB.

4. Musculițele de oțet care au fost respinse de partenere consumă mai mult alcool decât cele care au avut contact sexual.

5. Femelele dihor mor dacă nu fac sex timp de un an.

6. Șapte pastile de Viagra sunt vândute în fiecare secundă la nivel mondial.

7. Un singur bărbat produce în două săptămâni suficient lichid seminal pentru a le lăsa însărcinate pe toate femeile din lume.

8. Fondatorul site-ului de dating pentru adulți match.com, Gary Kremen, a fost părăsit de prietena sa pentru un bărbat pe care l-a cunoscut chiar pe site-ul în cauză.

9. O femelă cimpanzeu înfierbântată din punct de vedere sexual are puterea a șase masculi.

10. La Olimpiada din Londra, care s-a întins pe parcursul a 17 zile, atleții au primit în total de la organizatori 150.000 de prezervative gratuite, aproximativ 15 pentru fiecare sportiv în parte.

11. Termenul pentru anticoncepțional în limba germană este “Schwangerschaftsverhütungsmittel”.

12. Cea mai bine vândută operă de ficțiune din secolul 15 a fost un roman erotic scris de bărbatul care avea să devină ulterior Papa Pius al II-lea.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Cum dormeau oamenii cu mii de ani în urmă. Astăzi nimeni n-ar mai putea

Dictionar de vise – litera F

Next

Lasă un comentariu