10 trucuri sexuale care îți vor schimba pentru totdeauna viața

Te-ai săturat de viața ta sexuală lipsită de savoare? Te atrage mai tare o cutie de înghețată sau o pereche de sandale frumoase decât partenerul tău? Atunci există o problemă.

Ia inițiativa și încearcă să reaprinzi flacăra dintre voi prin reinventarea nopților petrecute împreună. Învață aceste trucuri sexuale care sigur îți vor schimba pentru totdeauna viața sexuală:

1. Provoacă-l: Încetează să fii bosumflată legat de lucrurile pe care nu le primești în pat. Mai degrabă provoacă-l să încerce acele lucruri. Știi vreun bărbat care să nu iubească să fie provocat? Îi va plăcea că ești deschisă ideii de a experimenta și s-ar putea să facă mai multe decât te așteptai.

2. Uită să iei pe tine lenjerie intimă: Mergi la o petrecere? Ia pe tine o rochie și “uită” în mod convenabil de lenjeria intimă. Spune-i asta iubitului tău și privește-l cum o ia razna.

3. Rezervă niște timp pentru jocuri: Ca să faci lucrurile să fie mai interesante în dormitor, trebuie să începi să joci jocuri. Începe cu niște jocuri de copii, inocente, precum Monopoly sau “Macaua”, și transformă-le în niște jocuri sexy.

4. Lenjerie de mâncat: Lenjeria intimă sexy nu mai reprezintă un element de noutate. Fiecare bărbat știe că ne place să purtăm lenjerie din dantelă. În schimb, imaginează-ți că porți o pereche de chiloți pe care el să o potă mânca până ajunge la partea lui favorită, și anume tu! Lenjeria comestibilă îi va da iubitului tău energie și ție multe orgasme.

5. Oferă și primește: Câteodată este bine să fi egoistă în pat. Spune-i iubitului tău că îi vei oferi sex oral doar atunci când va face la fel și că îi vei oferi un orgasm atunci când va face la fel ție. Cu atât de multă muncă depusă din partea amândurora, sigur va fi o noapte de senzație.

6. Dezbracă-te în public: Nu în sensul că ar trebui să devii stripperiță sau exhibiționistă. Dă-i doar impresia că vei face asta. Ești confuză? Poartă multe haine pe tine și dă jos ceva la fiecare oră. Ca să mai aprinzi lucrurile, dă jos sutienul și înmânează-i-l. Deja simți cum se încinge atmosfera, nu?

7. Masaj pe nevăzute: Dezbracă-l și leagă-l la ochi. Spune-i că va primi o surpriză.Faptul că nu va ști ce parte a corpului vei masa sau cu care te vei juca sigur îl va excita.

8. Fă-i o surpriză: Dacă e la muncă sau pur și simplu face ceva treabă pe lângă casă, mergi la el să faceți o partidă scurtă. Treci pe la birou pentru o mică gustare (pe el) și lasă-l cu un zâmbet mare pe față.

9. Ajută-te singură: Lasă-l să te privească în timp ce te autosatisfaci și arată-i cum îți place. Sigur va fi excitat iar dacă îl rogi să te ajute o va face cu plăcere. Poți să folosești și niște jucărioare dacă îți place asta.

10. Încearcă o poziție sexuală nouă: Sigur ai auzit de Kama Sutra așa că poți să îți cumperi un volum și să îl folosești bine. Încearcă o poziție nouă în fiecare zi, dar nu renunța la ea până nu ajungeți amândoi la orgasm. Dacă munciți din greu la a învăța noile poziții, veți descoperi o nouă viață sexuală.

Ajută-ne cu un share:
Previous

8 lucruri bizare pe care nu le știai despre prezervative

Top 7 greșeli de machiaj care te îmbătrânesc cu 10 ani

Next

Lasă un comentariu