10 semne că ar trebui să te desparți de iubitul tău

Oricât de trist ar suna, nu toate relațiile sunt menite să dureze mult timp. Este mai bine să închei o relație care îți face rău, decât să suferi toată viața alături de cineva care nu te merită. Dacă relația ta nu te mai face fericită, atunci nu există nici un folos să stai cu cineva pe care nu îl iubești. Te va face doar să devii din ce în ce mai frustrată, în fiecare zi. Iată 10 semne că ar trebui să te desparți de iubitul tău:

1. Te abuzează

Fie ea emoțională sau fizică, o relație abuzivă nu ar trebui să dureze. Dacă iubitul tău te abuzează fizic, atunci sub nici o circumstanță nu ar trebui să faci un compromis și să rămâi cu el. Fiecare persoană merită o a doua șansă, dar nu și un bătăuș. Poate că își cere iertare, dar nu ar trebui să îl crezi. Meriți să fii cu cineva cu care să te simți în siguranță. Nu cu cineva de care să îți fie teamă.

2. E un Casanova

Bărbații “Casanova” sunt drăguți în filme, dar nu și în viața reală și cu siguranță nu atunci când te întâlnești cu ei. Un Casanova nu îți va fi fidel niciodată. Nu vei fi capabilă să fii fericită cu o asemenea persoană. Ar cam fi timpul să îl părăsești.

3. E mult prea posesiv

Încrederea este temelia pe care fiecare relație este clădită. Dacă partenerul tău te verifică constant, nu îți permite să vorbești cu prietenii tăi băieți, vrea un raport cu tot ce faci sau dacă nu îți dă voie să îți petreci timpul cu prietenii tăi, atunci înseamnă te întâlnești cu o persoană nesigură. Nu poți fi niciodată fericită cu o astfel de persoană. Orice ai face, nu va fi niciodată de ajuns.

4. Amenință că te va răni pe tine sau că își va face rău

Această purtare nu ar trebui tolerată niciodată. Faptul că te amenință întruna arată că se joacă cu mintea ta și te manipulează. Ar trebui să iei o decizie ca un adult responsabil și să închei relația cât mai repede posibil.

5. Te forțează să aveți contact intim

Intimitatea fizică este ceva ce ar trebui să se întâmple cu acordul ambilor parteneri. Partenerul tău nu are nici un drept să te forțeze să faci ceva cu care nu te simți confortabil. Arată că nu te iubește și că este cu tine doar pentru sex. Nu îți pierde vremea cu un astfel de om disperat.

desparți de iubitul tău

6. Te înșală

Cum am spus mai devreme, încrederea este vitală într-o relație. Dacă nu este demn de încredere, atunci nu este demn de o relație. Înșelatul poate fi iertat o dată. Dar, dacă el continuă să o facă în repetate rânduri, atunci nu merită iertare.

7. Are o fobie pentru angajamente

Fiecare relație are nevoie să aibă un viitor. Da, durează până intri într-o relație serioasă. Dar dacă a trecut un timp considerabil și iubitul tău nu e pregătit să scape de această fobie, este timpul să pui piciorul în prag. Dacă nu ai un viitor cu el, atunci nu ai nici prezentul.

8. Te întristează

Dacă sunt probleme în relația voastră, ar trebui să lucrați la ele. Dar, dacă oricât ați încerca nu este de ajuns, atunci poate este mai bine să o sfârșiți. E adevărat că relațiile nu merg întotdeauna ca pe roate, însă dacă există mai multe minusuri decât plusuri poate că ar trebui să reconsideri dacă relația merită durerea.

9. Ești încă cu mintea la fostul

Nu poți fi îndrăgostită de mai mult de o persoană în același timp. Dacă nu ți-ai acordat destul timp să treci peste relația precedentă, înainte să intri in cea prezentă, este posibil să fii încă agățată de fostul. Nu vei fi capabilă să îți iubești destul actualul iubit. În primul rând, ar trebui să uiți trecutul și apoi să ai o relație nouă. Dacă nu ești vrednică să o faci, atunci este mai bună o despărțire.

10. Nu îl mai iubești

Chiar dacă nu face nimic rău, este posibil să nu mai simți aceeași dragoste pentru el ca înainte. Poate a fost doar pasiune și ai înțeles-o ca fiind dragoste. Dacă nu îți iubești iubitul de ajuns, atunci nu vei reuși să îl menții fericit. Dacă relația pe care o împarți cu iubitul tău arată oricare caracteristică de mai sus, atunci există mici șanse ca aceasta să supraviețuiască. Mai devreme sau mai târziu se va sfârși. Este mai bine să închei o relație dureroasă decât să sabotezi liniștea din viața ta pentru totdeauna.

Ajută-ne cu un share:
Previous

Horoscop: Viciile și defectele nativilor din fiecare zodie

10 lucruri pe care NU le fac persoanele puternice din punct de vedere psihic

Next

Lasă un comentariu