Horoscop

Horoscop martie 2014

HOROSCOP MARTIE 2014 – Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru luna martie 2014:

HOROSCOP MARTIE 2014 BERBEC

Pe data de 5 martie, Venus va intra în zodia de aer Vărsător, iar tu te vei bucura de momentele petrecute în compania prietenelor tale, care îți împărtășesc ideile și scopurile. Este o perioadă propice pentru a te apropia de obiectivele pe care ți le-ai propus, dacă muncești suficient pentru asta.

Pe data de 17 martie, Mercur va intra în zodia de aer Pești, iar tu vei căuta să-ți petreci timpul singură, fără să fii deranjată. Vei avea nevoie de odihnă și vei simți că cei din jurul tău te epuizează. Această perioadă de izolare îți va stimula imaginația, așa că este posibil să îți vină o idee excelentă.

Pe 30 martie, Soarele va intra în zodia ta, Berbec, iar tu vei începe să-ți dorești să revii în centrul atenției. Îți vor apărea astfel noi oportunități și îți vei face cunoștințe noi.

Începând cu 1 martie, planeta Marte, care îți guvernează zodia, va deveni retrogradă (și va rămâne astfel până pe 19 mai), iar asta te va face să devii pusă pe harță. Este posibil ca în această perioadă să reapară în viața ta un fost iubit.

HOROSCOP MARTIE 2014 TAUR

Venus va intra în zodia de aer Vărsător pe 5 martie, iar tu vei căuta cu înfocare să-ți îndeplinești scopurile și să ai un succes cât mai mare. Există mari șanse să fii remarcată pentru eforturile depuse și pentru performanțele obținute. Le vei lăsa o impresie foarte bună tuturor persoanelor cu care vei intra în contact.

Mercur va intra în zodia de apă Pești pe 17 martie, iar tu vei avea cele mai bune idei în compania prietenelor tale apropiate. Există posibilitatea să decizi să abordezi o anumită problemă într-un mod neconvențional. Te vei simți atrasă de persoanele care gândesc într-un mod original.

Soarele va intra în zodia de dinaintea ta, Berbec, pe 20 martie, iar tu te vei simți cel mai bine departe de lumina reflectoarelor. Retrăgându-te în lumea ta, vei munci mai cu spor, astfel că este posibil să fii lăudată de șefii tăi și să fii chiar propusă pentru o promovare.

Începând cu 1 martie, planeta Marte va deveni retrogradă (și va rămâne astfel până pe 19 mai), iar tu te vei simți secătuită de energie și îți vei pierde răbdarea foarte ușor, atât la muncă, cât și în viața personală. Există chiar riscul să  te confrunți cu o problemă de sănătate, care din fericire nu va fi foarte gravă.

HOROSCOP MARTIE 2014 GEMENI

Venus va intra în zodia de aer Vărsător pe 5 martie, iar tu vei încerca să-ți lărgești orizonturile într-un fel sau altul. Vei vrea să experimentezi lucruri noi și să-ți faci prieteni noi. Dacă ești singură, este posibil să cunoști un bărbat care locuiește într-o altă țară.

Mercur va intra în zodia de apă Pești pe 17 martie, iar tu vei fi mai practică și mai realistă decât de obicei. Vei dori să stăpânești toate detaliile înainte să iei o decizie. Vei vorbi mai puțin, însă tot ce vei spune va fi relevant.

Soarele va intra în zodia de foc Berbec pe 20 martie, iar tu te vei simți cel mai bine în compania prietenelor tale. Vei avea unele porniri rebele, pe care îți va fi greu să le ții în frâu.

Începând cu 1 martie, planeta Marte va deveni retrogradă (și va rămâne astfel până pe 19 mai), iar tu vei avea mai puțină răbdare în ceea ce privește persoanele la care ții cu adevărat și cu copilul tău/copiii tăi, dacă ai. Copiii vor fi mai neascultători, iar partenerul mai pus pe harță.

HOROSCOP MARTIE 2014 RAC

Pe 5 martie, Venus va intra în zodia de aer Vărsător, iar tu te vei axa pe lucrurile cele mai serioase din viața ta. Acest lucru te va avantaja pe plan profesional și financiar.

Pe 17 martie, Mercur va intra în zodia de apă Pești, iar tu vei fi tentată să nu fii prea serioasă și vei fi înclinată către superficialitate. Vei aborda toate lucrurile și situațiile într-un mod optimist și vei fi foarte prietenoasă și exuberantă. Este posibil să decizi să înveți ceva nou, fie că te vei înscrie la un curs sau o vei face pe cont propriu.

Pe 30 martie, Soarele va intra în zodia de foc Berbec, iar tu vei fi foarte axată pe îndeplinirea obiectivelor tale. Vei munci din greu și vei fi foarte disciplinată. Cu cât vei obține mai multe succese, cu atât te vei simți mai bine în propria piele. Știi exact de ce ești capabilă și vei privi lucrurile într-un mod cât se poate de realist.

Începând cu 1 martie, planeta Marte va deveni retrogradă (și va rămâne astfel până pe 19 mai), iar tu vei întâmpina unele certuri și probleme pe plan familial. Vei simți că membrii familiei tale te secătuiesc de energie și vei căuta prilejuri de a “evada” cât mai des de acasă.

HOROSCOP MARTIE 2014 LEU

Pe 5 martie, Venus va intra în zodia de aer Vărsător, iar ție îți va face mare bucurie să petreci timp în compania altora. Vei vrea să petreci mai mult timp doar împreună cu iubitul tău. Între voi va domni o atmosferă mai romantică decât de obicei. Dacă ești singură, vei fi mai șarmantă și mai atrăgătoare pentru bărbații cu care intri în contact.

Pe 17 martie, Mercur va intra în zodia Pești, iar tu vei face unele investigații în ceea ce privește o persoană apropiată. Vei fi foarte suspicioasă și vei face tot posibilul pentru a afla ceea ce crezi tu că este adevărul.

Pe 30 martie, Soarele va intra în zodia Berbec, iar tu vei simți nevoia să călătorești. Dacă nu vei avea posibilitatea s-o faci în această perioadă, vei începe să-ți faci planuri pentru la vară.

Începând cu 1 martie, planeta Marte va deveni retrogradă (și va rămâne astfel până pe 19 mai), iar tu îți vei pierde cumpătul cu ușurință în toate situațiile în care te vei afla. Te vei certa cu toată lumea din tot felul de nimicuri și îți vei irosi energia pe lucruri fără importanță. Există riscul să suferi de migrene.

HOROSCOP MARTIE 2014 FECIOARĂ

Venus va intra în zodia de aer Vărsător pe 5 martie, iar tu vei fi mai productivă ca niciodată la locul de muncă. Ceea ce este cu adevărat surprinzător este că va ajunge chiar să-ți placă să muncești. Te vei înțelege bine cu colegii și îți va face plăcere să stai la slujbă. Dacă ești implicată într-o relație, vei avea o abordare mai practică în ceea ce privește romantismul. Dacă ești singură, s-ar putea să întâlnești pe cineva prin intermediul unei colege de muncă.

Mercur va intra în zodia de apă Pești pe 17 martie, iar tu vei avea mare nevoie de ajutor din partea unor colegi de muncă sau din partea partenerului tău. Vei avea idei bune, însă nu vei reuși să le pui singură în practică.

Soarele va intra în zodia de foc Berbec pe 20 martie, iar tu te vei ocupa cu toate seriozitatea de proiectele importante din viața ta. Vei fi mai secretoasă decât de obicei, iar celor din jur le vei părea ca fiind seducătoare, misterioasă și capricioasă.

Începând cu 1 martie, planeta Marte va deveni retrogradă (și va rămâne astfel până pe 19 mai), iar tu vei întâmpina unele dificultăți pe plan financiar. Vei dispune de mai puțini bani decât ai nevoie și, colac peste pupăză, vei avea de făcut o cheltuială neașteptată. Ți se va părea că, indiferent de câte eforturi faci, e imposibil să progresezi.

HOROSCOP MARTIE 2014 BALANȚĂ

Venus, planeta care îți guvernează zodia, va intra în zodia Vărsător pe 5 martie, iar tu vei fi pusă pe distracții. Vei vrea să pleci cât mai repede de la muncă pentru a ieși în oraș sau a te ocupa de hobby-urile tale. Vei fi mai romantică în relația cu partenerul tău. Dacă ești singură, vei stârni interesul unor bărbați, însă vei fi oarecum indiferentă față de avansurile lor.

Mercur va intra în zodia Pești pe 17 martie, iar tu te vei axa pe detalii, pentru că mintea ta va funcționa la capacitate maximă. O colegă de muncă îți va da o veste foarte importantă pentru viitorul tău profesional.

Soarele va intra în zodia de foc Berbec pe 20 martie, iar tu te vei vrea ca partenerul tău să-și petreacă cât mai mult timp alături de tine. Îi vei satisface toate capriciile pentru a-l convinge să facă asta.

Începând cu 1 martie, planeta Marte va deveni retrogradă în zodia ta, iar acest eveniment astral te va afecta puternic. Îți vei vărsa nervii pe toți cei din jurul tău, care vor ajunge astfel să te evite. Există riscul să apară o problemă de sănătate.

HOROSCOP MARTIE 2014 SCORPION

Pe 5 martie, Venus va intra în zodia de aer Vărsător, iar tu vei căuta să-ți petreci timpul liber în locuri cât mai familiare și alături de persoane pe care le cunoști foarte bine. Te vei simți cel mai bine atunci când desfășori lucruri de rutină și monotone. Îți vei dori armonie în familie cu orice preț.

Pe 17 martie, Mercur va intra în zodia Pești, iar tu nu vei reuși să iei nimic în serios din toate lucrurile care ți se vor petrece. Nu vei avea foarte multă răbdare la slujbă și de-abia vei aștepta sfârșitul zilei de muncă, pentru a “sparge ușa”. Este o perioadă în care vei da dovadă de multă creativitate.

Pe 30 martie, Soarele va intra în zodia Berbec, iar tu vei reuși să-ți îndeplinești sarcinile cu rapiditate și eficiență. Nu vei dori să-ți irosești timpul cu lucruri inutile. Este o perioadă propice pentru a te îngriji de starea ta de sănătate.

Începând cu 1 martie, planeta Marte va deveni retrogradă (și va rămâne astfel până pe 19 mai), iar tu te vei concentra foarte mult asupra trecutului și îți vei petrece mult timp gândindu-te la evenimentele petrecute cu ceva vreme în urmă. Îți vei face unele procese de conștiință și vei fi cuprinsă de regrete.

HOROSCOP MARTIE 2014 SĂGETĂTOR

Pe 5 martie, Venus va intra în zodia de aer Vărsător, iar tu vei căuta să te implici în activități care te stimulează pe plan intelectual. Vei ava discuții profunde cu apropiații tăi și vei căuta să te îmbunătățești ca persoană. Te vei înțelege de minune cu rudele tale.

Pe 17 martie, Mercur va intra în zodia Pești, iar tu vei avea niște idei excelente, care ți-ar putea aduce importante surse de bani. Vei fi stăpânită mai mult de emoții decât de rațiune.

Pe 30 martie, Soarele intră în zodia de foc Berbec, iar tu îți vei face pur și simplu de cap, îndeplinindu-ți toate capriciile. Dacă ești singură, există mari șanse să întâlnești pe cineva de care te vei îndrăgosti la prima vedere.

Începând cu 1 martie, planeta Marte va deveni retrogradă (și va rămâne astfel până pe 19 mai), iar tu vei fi sceptică și neîncrezătoare față de orice e nou. Vei simți că viața ta e perfectă așa cum este și îți vei dori să-ți conservi cât mai mult, pe măsura puterilor, stilul actual de viață.

HOROSCOP MARTIE 2014 CAPRICORN

Venus va intra în zodia Vărsător, cea de după tine, pe 5 martie, iar tu vei pune mare accent pe plăcerile oferite de simțuri. Îți vei dori să trăiești un sentiment de siguranță financiară, iar din acest motiv vei evita să faci cheltuieli inutile și vei fi foarte chibzuită cu banii.

Mercur va intra în zodia Pești pe 17 martie, iar tu vei avea nevoie să fii stimulată pe plan mental. Vei dori să iei parte la activități care îți stimulează inteligența și vei avea discuții foarte interesante cu prietenele tale.

Soarele va intra în zodia de foc Berbec pe 20 martie, iar tu te vei simți cel mai în largul tău în prezența persoanelor care au aceleași obiective ca și tine. Vei evita compania unor persoane prea excentrice sau care urmăresc scopuri care îți sunt străine.

Începând cu 1 martie, planeta Marte va deveni retrogradă (și va rămâne astfel până pe 19 mai), iar tu vei simți că indiferent de ce ai face, nu reușești să te apropii de scopurile tale. Te vei certa cu toată lumea, de la colegi și șefi la rude și la iubitul tău. Vei vrea să ai ultimul cuvânt în toate discuțiile, iar din cauza asta vei avea mult de pierdut.

HOROSCOP MARTIE 2014 VĂRSĂTOR

Venus va intra în zodia ta pe 5 martie, iar tu te vei simți foarte mulțumită de propria persoană și de viața pe care o ai. Te vei bucura de fiecare moment în parte, de micile bucurii ale vieții și de realizările pe care le-ai avut până acum. Vei face un pas în spate de la toată nebunia în care toți din jurul tău sunt implicați. Dacă ești singură, există șanse să ai chiar de unde alege, datorită faptului că vei fi atractivă și șarmantă.

Mercur va intra în zodia Pești, cea de după tine, pe 17 martie, iar tu vei acționa cu răbdare și cu prudență în toate privințele. Vei fi foarte consecventă în deciziile luate, iar asta îți va aduce multe avantaje și beneficii. Celor din jur li se va părea că ești încăpățânată, însă tu știi cel mai bine ce este în interesul tău și ce nu.

Soarele va intra în zodia de foc Berbec pe 20 martie, iar tu vei căuta să te implici în situații care îți vor face creierul să lucreze la o intensitate cât mai mare. Nu vei evita nici sarcinile repetitive și monotone, important este să faci progrese către scopurile pe care vrei să le atingi.

Începând cu 1 martie, planeta Marte va deveni retrogradă (și va rămâne astfel până pe 19 mai), iar tu vei dori să scapi de sub  presiunea restricțiilor care îți întunecă viața. Îți vei apăra punctele de vedere până în pânzele albe și nu vei ezita să le declari război celor care ți le contestă.

HOROSCOP MARTIE 2014 PEȘTI

Pe 5 martie, Venus va intra în zodia de aer Vărsător, iar ție îți va dificil să-ți exprimi emoțiile și sentimentele pe care le ai față de alte persoane. Dacă vei reuși să faci totuși asta, te vei feri de ochii lumii. Dacă ești singură, este posibil să începi să te vezi cu cineva în secret sau să ai o aventură.

Pe 17 martie, Mercur va intra în zodia ta, Pești, iar mintea îți va zburda realmente. Vei avea o mulțime de idei bune și vei găsi pe loc rezolvări la problemele care ți se ivesc în cale.

Pe 30 martie, Soarele va intra în zodia Berbec, iar tu te vei simți cel mai bine dacă vei avea un sentiment de stabilitate și siguranță. Nu vei dori să-ți asumi riscuri inutile și vei vrea să păstrezi lucrurile așa cum sunt acum. Celor din jur le vei lăsa impresia că ești răbdătoare și cu un foarte bun simț practic.

Începând cu 1 martie, planeta Marte va deveni retrogradă (și va rămâne astfel până pe 19 mai), iar tu vei încerca cu orice preț să-ți transformi viața într-un felul sau altul. Dacă vei întâmpina unele dificultăți de natură financiară, nu te vei lăsa descurajată și vei lupta cu toate forțele pentru a le rezolva.

[Sursa: darkpixieastrology.com]

Spune-ti parerea